.

.

Adult clips ureche kit pentru SPO2 senzor de piese de Schimb

Adult clips ureche kit pentru SPO2 senzor de piese de Schimb

RON 8.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Piese de schimb pentru Senzor SPO2 Adult ureche clip set
SHENZHEN EMSLIFE TECHNOLOGY CO.,LTD este un producător situat la Fuyong oraș,Baoan district,Shenzhen,China,3 km distanță de aeroportul internațional shenzhen baoan,care a început de la R&D de ECG produse medicale,după 20 de ani de dezvoltare,acum vom putea oferi servicii de mai jos :
1.Design mucegai și manufaturing
2.OEM medicale produse finite(accesorii,monitor pacient,EKG dispozitive și pompe de perfuzie)
3.Transferul de tehnologie și locale, construirea fabricii de proiect(pentru a produce produse medicale ca puls-oximetru,monitor pacient,EKG dispozitive,pompă de perfuzie și accesorii)
..
Acum produsele noastre principale de mai jos :
1.Medicale senzor : SOP2 senzor,ECG prin cablu,sondă de temperatură
2.Medicale cablu : SPO2 cablu de extensie, holter cablu,4 sau 6 core firul de ecranare din sârmă,ESU CREION SÂRMĂ
3.Medicale airbag : BP vezicii urinare,masaj airbag,plămânul artificial pentru ventiator și aparatul de anestezie,presiune sac,deșeuri lichide geanta,etc
4.Medicale hardware : montare pe Perete sta&cărucior pentru pacient monitor,EKG dispozitive și ESU unitate,conector multifuncțional,steeliness chirurgicale electruodes,carcasă din aluminiu
5.Medicale Baterie : Pentru ventilator,EKG aparat,pompă de perfuzie,monitor pacient,de urgență UP-uri,e.n.t produse,etc.
6.Medicale lumina : sala de operație, lămpi etc.
7.Medicale de plastic : PVC,PC,ABS, etc.
Plata
Acceptam plata prin alipay prin ESCROW ,care va face plata rapid și în condiții de siguranță.
Transport
Toate produsele sunt verificate apoi de mână-ambalate de către echipa noastră in-house,te rog ales mod de transport maritim de unul singur.de asemenea, e-pachete și China Post Aer Înregistrat Mail sunt cele mai ieftine bilete de post,dar se va lua o lungă perioadă de timp de aproximativ 16-60 zile pentru livrare.Dacă aveți nevoie de transport, prin alte metode, vă rugăm să contactați-mă înainte de a face comanda.
Servicii post-vânzare
Dacă aveți un produs defect care doriți să reveniți, vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile după ce-l primească, toate produsele trebuie să fie returnate cu ambalajul original și accesorii.va vom returna banii când ne returna produsele,sau înlocuiți pentru tine .
Feedback-ul
Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele daca se satisface cu produsele noastre și de servicii,acesta va fi foarte apreciate.Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru,vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați feedback-ul negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema de a face să vă mulțumiți.înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine prin aliwanwang,vă vom răspunde cât mai curând posibil!

Către proprietăți

Material:
Plastic
Dimensiune:
Adult size
Funcția:
piese de schimb pentru spo2 senzor
Numărul De Model:
A019

Produse din categorie