.

.

JD293 1/8 Lati galben Mohair BJD peruci Scurte Enfant Babay taie părul de păpușă 5-6 inch Papusa accesorii

JD293 1/8 Lati galben Mohair BJD peruci Scurte Enfant Babay taie părul de păpușă 5-6 inch Papusa accesorii

RON 103.40

Disponibilitate
El producto está disponible

Descriere Produs
Nume De Brand : Jusuns
Articol Nr. : JD293
material : mohair
Culoare : Amestec M9+Roz
Dimensiune : 5-6 inch(6-7inch,7-8 inch și 8-9 inch, de asemenea, disponibile)
Nume produs : Scurta Enfant copil peruca
Mohair Caracteristică :
Mohair perucile sunt realizate din cele mai bune 100% naturale Mohair fibre,care este ideal pentru parul material pentru
realist și elegant de colectie papusa. Mohair peruca este ușor de a face cu stil natural, moale la atingere .
Amestec M9+Roz
Peruca Cap :
Mohair peruca capac are elasticitate și este terminat cu haine moi pentru o atingere moale și montarea bine pe cap de păpușă.
OBSERVAȚIE : Culoarea de producție prin ecranul poate fi ușor diferită de culoarea reală.
Noi Sosiri Note 1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3. Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif. 4. În scopul de a reduce cumpărătorului taxă de import sau chiar scutite de cumpărător la import fiscale, vom declara element cu valoare mult mai puțin decât prețul real clientul a plătit pentru produs. 3. Cea mai mică valoare declarată nu reflectă prețul total plătit de către client sau prețul de piață despre articol, și, probabil, nu va fi potrivit pentru acele țări cu diferite tarifare speciale standard. Despre Transport Maritim 1). Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare de la primirea de plată. 2). Veți fi notificat prin e-mail cu numărul de urmărire, după ce pachetul a fost expediat. 3). Orice elemente de comanda vor fi expediate numai dupa ce plata este primită de către Terțe Părți (Bancă ) Vom livra elementul pentru clienții prin Chinapostair EMS, UPS, DHL sau e-Mail de Aer, în funcție de situația reală . 4). Cum pentru livrarea destinații (adresa) în cazul în care numai DHL sau UPS sunt disponibile, dacă este așa-numita zonă de la distanță prin DHL sau UPS, taxa suplimentară va fi plătită de către cumpărător. 5). Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume. 6). Noi nu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru orice transport de accidente, intarzieri sau alte chestiuni rezulta din purtători de transport sau de forță majoră motive. 7). Pentru pachetul pierdut pe drumul spre destinație, ne-ar încerca cele mai bune pentru contact cu compania expres și actualiza cele mai recente informații pentru tine. Cu toate acestea, pot exista unele răspunsul întârziat din cauza diferenței de timp. Retur si Schimb * Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. * În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta. Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Reveni Note : 1. Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

Către proprietăți

Tip De Element:
Papusa Accesorii
Gen:
Unisex
Numărul De Model:
JD293
BJD/SD Atribut:
Peruca
Dimensiuni:
5-6 inch
Forma:
1/8
Avertizare:
Papusa peruci
Mfg Număr De Serie:
Fantezie
Tip:
Accesorii
Material:
mohair

Produse din categorie