.

.

Compatibil cartuș de cerneală pentru canon PGI-470XL CLI-471XL IGP 470 CLI 471 pentru canon PIXMA MG5740 MG6840 TS5040

Compatibil cartuș de cerneală pentru canon PGI-470XL CLI-471XL IGP 470 CLI 471 pentru canon PIXMA MG5740 MG6840 TS5040

RON 58.00 RON 61.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Compatibil cartuș de cerneală pentru canon PGI470 CLI471 cu cerneală complet
Starea cartușului : cartuș de cerneală Compatibile full cerneala dye
Instalat de simplu! Convenabil de a folosi! Nu ai nevoie de instrumente auxiliare!
Chip de stare : O singură dată cip
Perfect compatibil cu imprimanta!
Pentru canon PIXMA MG5740 MG6840 TS5040
Cartus cu CHIP potrivit pentru zona de piață :
Afro , Midle east, Rusia
Ce va primit?
1*PBK compatibil cartuș de cerneală Pentru Canon cu cip
1*BK compatibil cartuș de cerneală Pentru Canon cu cip
1*C compatibil cartuș de cerneală Pentru Canon cu cip
1*M compatibil cartuș de cerneală Pentru Canon cu cip
1*Y compatibil cartuș de cerneală Pentru Canon cu cip
Total 5 piese un set
*Orice problema, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ. Multumesc.
Cumparatorul Observa : 1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai. 2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. 3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. 4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați. 5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. FAQ : Î : de Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?
Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț. Q : Pot compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original? Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează. Q : Compatibile sau Remanufacturate cartușe de cerneală sunt și alternativă economică la OEM cartușele de cerneală? Toate compatibile sau remanufacturate cartușe de cerneală sunt fabricate în conformitate cu OEM caietul de sarcini, și va fi egală cu același număr de pagini imprimate ca OEM omologul său. Pentru toate cartușele de cerneală care a fost reciclat OEM specificație, proces în include inspectarea utilizarea cartușului, electronice de testare, înlocuind toate uzate, înlocuind toate piesele necesare, și testul de imprimare a cartușului de cerneală pentru calitate. Toate cartușele de cerneală sunt 100% garantat Q : Va clima factor afecta calitatea de imprimare de cartușe compatibile? Cel mai bun stocarea intervalul de temperatură pentru cartușele pentru a obține cele mai bune de imprimare de calitate este de 10°C-35°C.

Către proprietăți

Tip:
cartuș de cerneală
Compatibil Marca:
CANON
culoare:
C,M,Alte,Y,K
Nume De Brand:
YOTAT
Numărul De Model:
compatibil cartuș de cerneală pentru IGP-470 CLI-471
Ambalarea În Vrac:
Da
Compatibil Marca:
Canon Inkjet
Caracteristică:
Compatibil
Cartuș de Stare:
Plin
Colorate:
Da
Domenii de aplicare:
Afro , Midle east, Rusia

Produse din categorie