.

.

2 buc Ancora Cârlig 6 Dimensiuni de Trei/Patru Ancora cu Gheare Cârlig Duce Ciocan Cârlig cu ghimpată ancora cârlig Pentru Pescuit

2 buc Ancora Cârlig 6 Dimensiuni de Trei/Patru Ancora cu Gheare Cârlig Duce Ciocan Cârlig cu ghimpată ancora cârlig Pentru Pescuit

RON 27.40

Disponibilitate
El producto está disponible

2 buc Ancora Cârlig 6 Dimensiuni de Trei/Patru Ancora cu Gheare Cârlig Duce Ciocan Cârlig cu ghimpată ancora cârlig Pentru Pescuit Caietul de sarcini : Material : Plumb/oțel carbon de înaltă Cârlig Dimensiune : # 4 L,4,4 S,3 L,3 M,3 S Model : Ancora cu Gheare Cârlig Duce Ciocan Cârlig acking : 2 buc de sarcini Numele Produsului greutate(g) latime (cm) inaltime(cm) Cârlig sfat latime(cm) diametru gaură(mm) 4 L 75 3 10.8 8.8 2.2 3 L 72 3 10.8 7.5 2.2 4 M 55 2.3 9.6 7.8 2 3 M 50 2.3 9.6 6.5 2 4 S 30 2.2 7.5 6.2 1.8 3 S 28 2.2 7.5 5.2 1.8
1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Nume De Brand:
Wifreo
Material:
Oțel Carbon De Înaltă
Cu Rigla sau Nu:
No
Forma:
ca imagini
Tip:
Răsturnat Cârlig
Poziția:
Ocean Barca De Pescuit
Electrice sau Nu:
manual
Cu Scară sau Nu:
No

Produse din categorie