.

.

0.001 g/10g Mini LCD Digital de Bijuterii cu Diamante la Scară Mare Precizie Dieta Alimente Gem Cântare Greutate de Echilibru Argint CT/DWT/G/GN

0.001 g/10g Mini LCD Digital de Bijuterii cu Diamante la Scară Mare Precizie Dieta Alimente Gem Cântare Greutate de Echilibru Argint CT/DWT/G/GN

RON 55.00 RON 59.96

Disponibilitate
El producto está disponible


0.001 g/10g Mini LCD Digital de Bijuterii cu Diamante la Scară Mare Precizie Dieta Alimente Gem Cântare Greutate de Echilibru Argint CT/DWT/G/GN
Caietul de sarcini :
Aceasta este o înaltă precizie, cantar electronic. Precizia este evaluat la 0,001 g.Acesta oferă 4 unități de greutate să se transforme. Poate o greutate minimă de lucruri din aceeași clasă, cum ar fi bijuterii, agent chimic. Este foarte potrivit pentru bijutier și de laborator folosind.
Aceste compact scale sunt ușor de transportat, de fapt, ele ll chiar se potrivesc în buzunar și sunt ideale pentru profesioniști și amatori într-o gamă largă de domenii.
Scalele avea la îndemână un capac care se deschide pentru a acționa ca un suport pentru pietre sau boabe și ușor de citit ecran LCD vă va oferi o clipă și precise.
Caracteristici :
Capacitate de scară : 0.001 g 10g
4 Moduri de Cântărire : CT/ DWT/ G/ GN
"Adăugați" buton vă permite să adăugați total de o serie de greutăți separat
"Tare" butonul de cântări într-un recipient, tara buton va scădea de containere de greutate din totalul de lectură.
Caietul de sarcini :
Precizie : (0.2% +LSD)
Dimensiuni de scale : 6.5 x 11.5 x 3.5 cm (2,5 x 4,5 x 1.4_ )
Platforma cu diametrul de 1-3/8
1 minut auto-funcția de somn, indicator de baterie descărcată
Această Scară alimentat de 2 x baterii AAA( nu sunt incluse )
Greutate : 62g
Conținutul Pachetului :
100% De Brand Nou
1 x Electronice de Precizie Digital Scale
1 x caseta de protecție Căptușit
1 x 5g greutate de calibrare
1 x 10g de calibrare cântări
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Către proprietăți

Capacitate:
10g
Alimentare:
2 x AAA
Tip Display:
LCD
Tip:
Cantar De Buzunar
Numărul De Model:
SE-TL6983
Dimensiune:
6.5 x 11.5 x 3.5 cm
Precizie:
0.001
Sarcină Nominală:
10g
is_customized:
Yes
Sarcină Nominală:
10g

Produse din categorie