.

.

ANNKE gratuit nava HD 960P Camera IP wifi cctv camera de supraveghere Wireless IP p2p camara pan tilt p2p ip Camera de Securitate wireless

ANNKE gratuit nava HD 960P Camera IP wifi cctv camera de supraveghere Wireless IP p2p camara pan tilt p2p ip Camera de Securitate wireless

RON 239.92

Disponibilitate
El producto está disponible


PENTRU Toți Clienții : bine ati venit la magazinul nostru și vă mulțumim pentru alegerea dumneavoastră și încredere în produsele noastre! Ne-am pregătit o mulțime de cupoane pentru tine, vă rugăm să introduceți magazinul nostru de pe mobil sau calculator și pentru a obține cupoane. Vă rugăm să rețineți : vă Rugăm să ia cupoane înainte de a plasa comenzi și de a folosi apoi ithem în timp ce O plată, astfel încât să puteți obține beneficii suplimentare!
960 P Smart Camera Wi-Fi
Copilul tău e cel Mai bun Prieten
De această dată, smart Wi-Fi camera este special conceput adorabil cu formă și aspect. Tu și copiii tăi vor cădea cu siguranță în dragoste cu ea de la prima vedere. Și acolo sunt de culori diferite "haine", puteți alege pentru ea variind de la viguroasă portocaliu, galben lamaie, rosu cu negru clasic.
Separabile De Buzunar Dimensiune Aparat De Fotografiat Inteligent
Procesul de instalare nu poate fi niciodată atât de ușor cu magnet în interiorul camerei. Acest lucru vă permite să cu ușurință atașați-l la frigider sau alte feruginoase electrocasnice. Ce e mai mult, corpul de aparat foto este detasabil făcându-l o țintă mai mică și a dovedi că ai mai multe opțiuni flexibile de instalare.
Urmăriți Totul în 960 P
Camera are o mare calitate, 960 P senzor de imagine care generează clar și neîngrădit imagini de copilul tau permițându-vă să salvați și urmăriți toate aceste adorabil mișcările de la pui de somn sau imediat după ea se ridică.
P2 P de Acces de la Distanță
Acest aparat de fotografiat inteligent vă permite să păstrați un ochi pe copilul de la practic oriunde, care au conexiune Wi-Fi. Doar intrați în cont P2 P de pe smartphone-ul sau tableta și check-in pe tine doarme copilul în timp ce mesaje de la domiciliu sau de la magazin alimentar.
Clar Două Căi Audio
Lung plecat sunt zile de monitoare pentru copii oferind numai videoclipuri. Acest recente smart camera oferă două căi audio oportunitate care vă permite să vorbești tu cu stele stralucitoare clar, chiar daca esti departe, făcându-le simt mami e mereu în preajmă.
Alarma De Detectare A Mișcării
Build-in detector de mișcare îl face mai ușor pentru tine pentru a rămâne de alertă cu copilul tău mișcări neașteptate. Veți obține o clipă alarmant de e-mail de minute de mișcare este detectat face sa te simti linistitor știind copilul dumneavoastră este în siguranță și sunet.
În jurul valorii de Ceas de Protecție
Atât ziua cât și noaptea, puteți să vă păstrați ochii pe copiii tăi în mod continuu și în mod clar. Infraroșu Led-uri sunt capabile de a furniza clare de viziune de noapte, astfel încât să nu nevoie pentru a merge înainte și înapoi pentru a verifica dacă copiii sunt sunet de dormit.
Hassle-free Wi-Fi AP Conexiune
Camera este bazat pe internet, ceea ce înseamnă că puteți obține cu ușurință conectate la rețea și a începe monitorizarea în câteva secunde. Ce e mai mult, acesta este echipat cu Wi-Fi AP a face o conexiune Wi-Fi la fel de ușor ca ABC, fără a avea nevoie de un cablu Ethernet.
notificare :
camera ip este de culoare albă. acesta avea 4 culori haine, ne va trimite aleatoriu. sau ne puteți lăsa culoarea pe care doriți .multumesc
1 Opțional metode de plată . 2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile . 3 vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme cu plata .

Către proprietăți

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Nume De Brand:
ANNKE
Tip:
camera ip
Stil:
Cutie Aparat Foto
De Înaltă Definiție:
960P HD
Conectivitate:
IP/de Rețea cu Fir
Lentila (mm):
3.6 mm
Sisteme De Operare Acceptate:
Windows 7,Windows 98
Numărul De Model:
NE-I21AH0103
Senzor:
CMOS
Tehnologia:
Infraroșu
Caracteristici Speciale:
Vandal-proof
Senzor De Brand:
SONY
Sprijinit De Sisteme Mobile:
Android,Symbian
Consum De Energie(W):
6W
De Alimentare(V):
5V
Interfață De Rețea:
Wi-Fi/802.11/b/g
Dimensiuni (L x W x D)(mm):
71*71*94mm
IR Distanta(m):
30m
Format De Compresie Video:
H. 264
Unghi De Vizualizare (Grade):
85°
Iluminare Minimă(Lux):
0.01
is_customized:
Yes
Suport De Perete:
partea
culoare:
Alb
Instalare:
Plafon
Ieșire Audio:
Alte
Unghi De Vizualizare (Grade):
60

Produse din categorie