.

.

Jacqueline pentru GoPro Montare pentru Trepied 1/4 Filet Adaptor pentru Sony Action Cam AS200V FDR-X1000V W 4K AS30V AS100V HDR-AZ1 Mini

Jacqueline pentru GoPro Montare pentru Trepied 1/4 Filet Adaptor pentru Sony Action Cam AS200V FDR-X1000V W 4K AS30V AS100V HDR-AZ1 Mini

RON 25.00 RON 27.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Nu se potrivesc pentru FDR-AS50 AS300 R AS300
Despre produs
1. Acest 1/4' filet trepied adaptor permite montarea aproape fiecare dispoziție pe piață cameră cu un trepied interfață pentru Go Pro monteaza.
2. Pur și simplu șurub în aparatul de fotografiat trepied soclu și bucurați-vă folosind-o cu mare varietate de Go Pro muntele.
Caietul de sarcini :
Greutate Pachet
Un Pachet Greutate de 0,04 kg / 0.09 lb
Cantitate per Cutie 200
Cutie de carton Greutate 5.00 kg / 11.02 lb
Cutie de carton Dimensiune 40cm * 30cm * 30cm / 15.75 inch * 11.81 inch * 11.81 inch
Pachetul inclus : (nu este inclus camera)
1 x trepied 1/4 adaptor de montare
1.Noastre de transport tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă.
2.Noi, de obicei, expediate în elemente, în următoarea zi lucrătoare după ce plata a fost verificată (Sat. & Soare. exclus.)
3.Noi oferim Aerian Poștă și curierat Expres.
4.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
5.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
6.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
7.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
8.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
9.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Toate articole de licitație trebuie să fie plătite în întregime (inclusiv de transport maritim taxa de manipulare).
2. Toate plățile trebuie să fie plătite în avans.
3. Vom accepta doar plata prin intermediul paypal. Numerar ,cec și plățile COD NU sunt acceptate.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1.Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.
2.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
3.

Către proprietăți

Tip:
Curele & Monteaza
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:
SONY
Numărul De Model:
DZ-GS1
Nume De Brand:
Jacqueline
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:
Xiaomi Yi
Material:
PC

Produse din categorie