.

.

114*89*56mm proiectului cutie pentru electronic ip65 impermeabil din material plastic carcasă/cutie pentru electronice/pentru PCB cu transparent

114*89*56mm proiectului cutie pentru electronic ip65 impermeabil din material plastic carcasă/cutie pentru electronice/pentru PCB cu transparent

RON 9.60

Disponibilitate
El producto está disponible


114*89*56mm proiectului cutie pentru electronic ip65 impermeabil din material plastic carcasă/cutie pentru electronice/pentru PCB cu transparent(Made in China)
Descriere produs :
1,Tip : Plastic Intersecția Cabina
2,Exterior dimensiuni : 114*89*56mm
3,Material : Plastic/ABS
4,greutate Neta : 140g
5,Culoare : gri
Produse :
Serviciul nostru și avantaj :
1. Profesională și ingineri cu experiență
2. Pot oferi diferite tipuri de cabina de electronice, material, culoare și dimensiuni pot fi personalizate
3. Mare număr de inventar disponibile
4. În timpul serviciului
5. Garanție a produsului
6. Mai mult de 16 ani de experiență
7. De înaltă tehnologie, oferă suport pentru tehnologia
8. Timp de livrare : 7 zile lucratoare
Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita dumneavoastră , există câteva puncte de mai jos se referă atentie
Toate imaginile sunt în conformitate cu produsele
Vă Rugăm Să Acorde O Atenție La
Clientul Observa :
1. Pentru Germania clienții, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex, pls spune-ne numărul EORI. Fără ea, putem livra numai prin DHL, Hongkong Post sau China Post!
2. Pentru clienții ruși, pls spune-ne numele tău complet(cel puțin 3 cuvinte), inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rus wll nu relases coletul și a reveni la China!
3. Pentru clienții din Brazilia, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex sau DHL, pls spune-mi CPF sau CNPJ număr. Fără ea, vamale va returna bunurile dumneavoastră în China.
4. Pentru cutomers din Amercia de Sud (cum ar fi Argentina, Peru,Columbia,etc), în cazul în care u au cod fiscal, va reduce multe probleme cu vama.
5. Dacă alegi să livreze către China Post(în special Ucraina, Belarus ), pls aștepte cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 20 de zile.
Termeni de Serviciu :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, brokeragefees, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Material:
PVC
Numărul De Model:
XDW01-26
Exterior dimensiuni :
114*89*56mm
Greutate Netă :
140g
Culoare :
Lumina Gri
Nivelul De Protecție :
IP54
Tip :
Plastic cutie de Joncțiune
Locul de Origine :
Guangdong China (Continentală)
Livrare :
7 zile lucrătoare
Numărul De Model :
XDW01-26

Produse din categorie