.

.

100*70mm/ Dulce Dantelă Bandă Auto-adezivă Cadou de Alimentare Sac de Ambalare/Cute Biscuit Mic sac Pungă de Plastic/en-gros

100*70mm/ Dulce Dantelă Bandă Auto-adezivă Cadou de Alimentare Sac de Ambalare/Cute Biscuit Mic sac Pungă de Plastic/en-gros

RON 15.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Descriere Produs :
Dimensiune : aproximativ 100*70mm.
Cantitate : 100buc fiecare pachet,1lot= 1pack=100buc sac.
57g/pachet
Material : Frumos PVC pentru alimentare.
Doar Pungă de PVC,nici tort,nici biscuiti,nici alții!
Pink & Blue 2 culori pentru a alege, multumesc.
Pls notă : pentru a fotografia lumină, adevăratul element de culoare va fi ușor diferite de la fotografie.
1 : Politica De Returnare
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.
Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.
Nu vom fi responsabili pentru locale fiscale personalizate. Dar vom încerca să o declare drept 'Cadou' or 'Sample' cu o valoare mai mica pe factura pentru a reduce locale fiscale personalizate!
2 : Feedback-ul
1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.
2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.
3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Multumesc.
1.Vă rugăm să acorde o comanda mai curând după de a face comanda,va vom prapare comanda în curând în termen de 24 de ore,vă rugăm să nu vă faceți griji.
2. Vom accepta multe plată,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti ,multumesc.
TRANSPORT maritim ȘI de LIVRARE S hipping zilele de lucru site-Ul de Urmărire de Transport maritim zilele de lucru site-Ul de Urmărire Post Air Mail 15-60 zile www.17track.net/en/ Aramex Express 5-15 zile www.aramex.com EPacket 7-20 zile www.17track.net/en/ UPS Express 5-15 zile www.ups.com/cn Postnord 15-45 zile www.17track.net/en/ Fedex Express 5-15 zile www.fedex.com/us/ Suedia Post 15-45 zile www.17track.net/en/ EMS Express 5-15 zile ww w.ems.com.cn Hong Kong Post 15-45 zile www.hongkongpost.hk Olanda Post 15-45 zile www.17track.net/en/ SF Express 5-20 Zile www.sf-express.com DHL 3-10 Zile www.dhl.com/en.html
1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.
2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.
3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.
4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți .
Suntem de Papetărie furnizor en-gros,toate elementele sunt prețul cu ridicata,dacă vrei să cumperi larege cantitate,am să-ți dau en-gros de reducere,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti,multumesc.
Suntem HY Global Magazin en-Gros,care a început 5 ani în Aliexpress;
De-a lungul anilor dedicat la dezvoltarea și producția de o varietate de cadouri de papetărie;
Compania w ith management de bună credință, profesionale puterea și calitatea produselor recunoscute de ind ustry;
Multe elemente creative și actualizare de articole noi în fiecare săptămână;
Dacă aveți orice sugestii,vă rugăm să spuneți-ne,vom face mai bine pentru tine,multumesc.

Către proprietăți

Material:
Plastic

Produse din categorie