.

.

5mm Latex Praștii Tub de Cauciuc 5/10m Tuburi Lungi Trupa De Praștie de Vânătoare Catapulta Parte Elastica Fitness Bungee Echipamente

5mm Latex Praștii Tub de Cauciuc 5/10m Tuburi Lungi Trupa De Praștie de Vânătoare Catapulta Parte Elastica Fitness Bungee Echipamente

RON 21.00 RON 21.16

Disponibilitate
El producto está disponible


Diametru exterior : 5 mm
Lungime : 5/10 m
Culoare : Negru
Material : Cauciuc
Vă rugăm să taie ceea ce ai nevoie lungime și înlocui vechile dărâmături trupa de unul singur.
Tubul din imagine este doar pentru a arăta cum este în detalii.voi trimite lungimea 5/10 M. vă Mulțumim pentru înțelegere.
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Către proprietăți

culoare:
5M, 10M
Funcția:
Talie Si Abdomen Exercitii
Nume De Brand:
Desert&Fox
Cerere:
Cauciuc Șir Piept Producător
Numărul De Model:
tub de latex
Numele Departamentului:
Unisex
Material:
Cauciuc
tub de latex:
Slightshot
Dimensiune:
5mm*5/10M
culoare:
Blcak

Produse din categorie