.

.

2xNEW de Înaltă Performanță H7 160W 18000LM Far cu LED-uri Kit Fascicul de Becuri de 6000K

2xNEW de Înaltă Performanță H7 160W 18000LM Far cu LED-uri Kit Fascicul de Becuri de 6000K

RON 69.00 RON 76.40

Disponibilitate
El producto está disponible


100% de brand nou și de înaltă calitate
Material : LED, din Plastic, Aliaj de Aluminiu
Produs de Culoare : a se Vedea pozele
Culoare lumina : 6000 K Alb Xenon
Compatibil cu : H7
Aplicație : Cap de lumini
Lumeni : 18000lms pe set,9000lm/bec
Putere : 160w per pereche,80 W pe lumina
Cantitate : 2 Buc
X6 Far cu LED-uri Kit
Iluminare Îmbunătățită
Maximă de ieșire necesită răcire maximă. X6 este conceput cu o mai aerodinamic chiuveta de căldură, componente bune, și o amplificat Turbo Cool ventilator, oferindu-vă un bec, care este cu 34% mai rece și cu 20% mai fiabile
Puterea de a Vedea Totul
Cu cooler design, X6 este cu 20% mai puternic decât generația anterioară. Generând un max de ieșire de 200% lumeni per bec @ o de cristal clar 6000 K Zilei Alb. Experiență de lumină peste 10 ori mai intensă decât lămpile cu halogen standard.
X6 Avantaj
Puterea are nevoie de control. Deoarece cele mai multe farurile sunt realizate de ieșire scăzută becuri cu halogen, acest hi-ieșire LED-uri trebuie să fie atent proiectată pentru o clară și chiar fascicul de model. A tăiat cu precizie și în formă de Arc-Raza obiectiv se concentrează prime de lumeni pentru o mai clară fascicul de model și în continuare de proiecție a luminii.
50.000 de Ore de Lumina Intensa
Nou proiectat Dual Driver de sistem în condiții de siguranță a proteja chip de LED-uri si ventilator pentru o mai fiabile cu 50000 ore durata de viata
Eroare-Instala Gratuit
Instalarea este ușor. Flux grinzile sunt de dimensiuni OEM bec standarde de dimensiune și de a folosi același stil de prize și conexiuni la fel de becuri OEM. În plus, R7 include built-in componente care elimina flicker și "Eroare-out" lumini de avertizare frecvent asociate cu aftermarket de iluminat.
NOTE : Să se Bucure de o mai bună experiență de cumpărare, vă Rugăm să verificați originalul bec dimensiunea înainte de plasarea unei comenzi; X6 Becuri cu LED-uri poate lucra cu cele MAI multe vehicule fara eroare, dar pentru unele vehicule Europene(ca Audi, BMW, Dodge, Jeep), acest Faruri nu pot aprinde sau pâlpâie prima de instalare(nu e problema de calitate), acesta poate solicita să instalați decodor pentru a evita codul de eroare sau intermitent. Dacă nu sunteți sigur dacă se potrivește mașini, vă rugăm să ne contactați înainte de cumpărare.

Către proprietăți

Nume De Brand:
Tirol
Model de masina:
X6
Tensiune:
12V
Sursa De Lumina:
Xenon
Tip Bec:
H7
Temperatura De Culoare:
6000K
Putere:
160W
Tip De Element:
Lumina De Aprovizionare

Produse din categorie