.

.

Suitop Rapid de Transport maritim latex Hote pentru barbati cu fermoar spate

Suitop Rapid de Transport maritim latex Hote pentru barbati cu fermoar spate

RON 95.00 RON 99.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Suitop latex hote
Suntem direct de la producător,are mulți ani de experiență pentru acest latex de marketing și, de asemenea, se bucură de o bună reputație.Oferim o reducere de program pentru mai multe comenzi. Discount noastre programul este bazat pe model standard cantități.Pentru a obține o idee mai bună cu privire la tipul de a oferi prețul cu ridicata pentru tine, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail
Lista dimensiune marimea S M L
inaltime (cm) 155~165 165~170 170~180
Vreau să Strălucească Dvs. de Haine din Latex?
Dacă ați văzut latex in sedinte foto sau cluburi, probabil pare buna si foarte stralucitor. Atunci când vă cumpărați un costum, ați putea fi dezamăgit să văd că latex pare să aibă mai mult de un finisaj mat. Similare la piele, latex necesită strălucitoare și de îngrijire, în scopul de a arata cele mai bune sale și de a dezvolta o luminoasă strălucire.
Politica de retur Daca produsul primit nu este ceea ce ai comandat, va vom înlocui gratuit. Toate produsele sunt verificate înainte de expediere și suitop garanta calitatea produselor noastre. Dacă un produs nu satisface așteptările dumneavoastră, pur și simplu să ne contactați în termen de 2 zile nu Putem fi facuti responsabili pentru daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau săraci îngrijire de articole de îmbrăcăminte. Toate pachetele trebuie să fie asigurată pentru o valoare a conținutului atunci când acestea sunt trimise înapoi la noi. Suitop nu va fi trasă la răspundere pentru orice pachete pierdute în timpul procesului de returnare dacă nu o dovadă de livrare semnătura pot fi furnizate. Dacă doriți să facă schimb de articole de îmbrăcăminte, sau dacă există defecte cu comanda dvs., vă rugăm să ne anunțați, în scris sau prin e-mail în termen de 2 zile de la primirea comenzii pentru un număr de autorizație de returnare. Comenzile nu pot fi anulate odată ce tranzacția a fost procesată. Bunuri de natură intimă, sunt non-rambursabile și non-interschimbabile după ce au fost deschise. Aceasta include lenjerie de corp și de robie elemente și este în conformitate cu sănătatea și igiena reglementări.

Către proprietăți

Gen:
Unisex
Caractere:
Costume Sexy
Material:
Latex
Utilizare Specială:
Costume
Material:
Natura latex
Grosime:
0,4 mm
Dimensiune:
Please advise
culoare:
Vă rugăm să consilieze
Este Personalizat:
No
Zip:
Ca Imagini Arată
Numărul De Model:
ST-204002

Produse din categorie