.

.

4 Foi/Lot Sticker Pentru Unghii BLE/M11-14 Ful Capacul Negru de Flori de Arta Unghiilor Folie de Apa Sticker pentru Unghii Sfaturi(4 MODELE IN 1)

4 Foi/Lot Sticker Pentru Unghii BLE/M11-14 Ful Capacul Negru de Flori de Arta Unghiilor Folie de Apa Sticker pentru Unghii Sfaturi(4 MODELE IN 1)

RON 4.00 RON 4.60

Disponibilitate
El producto está disponible


4 Foi/Lot Sticker Pentru Unghii BLE/M11-14 Ful Capacul Negru de Flori de Arta Unghiilor Folie de Apa Sticker pentru Unghii Sfaturi(4 MODELE IN 1) de Ambalare : 1 Bucată Mare=4 Foi=1 , Ambalaj Individual.
Ambalare R eference
Ușor de utilizat :
1. Aplica lac de unghii și așteptați până când se usuce
2. Alege tale favoriate de design, îndepărtați-o cu grijă cu ajutorul unei pensete
3. Stick-ul pe unghii, și apăsați-l ferm pentru cateva secunde
4. Se aplică mai multe straturi de top de pe coasta pentru a sigila design
Am expediat în întreaga Lume , cu excepția APO/FPO . Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 25 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.
Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Vom încerca să facem 100% satisfacție a clienților, dar avem nevoie pentru a contacta cu prima. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ! Putem rezolva orice situație!Vă rugăm să ne dea 5 Stele, dacă vă sunt de satisfacție.

Către proprietăți

Numărul De Model:
S400020
Material:
Hârtie
Dimensiune:
140*130mm
Cantitatea:
4buc/o mare
Stil:
amestecat
Tip De Element:
Autocolant & Decal
design:
Flori Negru
numărul:
BLE/M11-14

Produse din categorie