.

.

YJZT 12.9*12.9 CM de Avertizare Autocolant Auto Picior de Copil La Bord Grafic de Desene animate Colorate Decorare C1-5512

YJZT 12.9*12.9 CM de Avertizare Autocolant Auto Picior de Copil La Bord Grafic de Desene animate Colorate Decorare C1-5512

RON 4.00 RON 7.24

Disponibilitate
El producto está disponible


YJZT 12.9*12.9 CM de Avertizare Autocolant Auto Picior de Copil La Bord Grafic de Desene animate Colorate Decorare C1-5512
Autocolant are 3 părți :
Suport De Hârtie Autocolant Clar Banda De Transfer
1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat.
2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer. Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer.
3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat.
4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață.
5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață. Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.
Transport :
1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. China Post Aer Înregistrat Mail.Timpul de expediere în timpul de Vacanță sau Personalizate Sezon ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.( Atunci când cumpărătorul comenzi mai mici de 7 dolari. Vom trimite China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Nu e de pe orice alte site-ul poate interoga informațiile de urmărire. În general, se poate ajunge la 20 la 60 de zile.)
Garanție :
1.100% garanții nou bun, cu stare bună .
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos.
3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe.
4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul : )
Despre Noi :
1. Se concentreze pe autocolante auto

Către proprietăți

Tip De Element:
Autocolante
Articol Diametru:
0cm
Lățime Produs:
12.9cm
design:
Desene animate
Tip De Autocolant:
Caroserie
Element De Lungime:
0cm
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
categorie:
Autocolante
is_customized:
Yes
Tip:
Adeziv Sticker
Model:
Semn De Avertizare
Înălțime Element:
12.9cm
Numele Modelului:
c1-5512
Nume De Brand:
YJZT
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Material:
Vinil

Produse din categorie