.

.

Transport gratuit 1 buc BSP HSS robinet de 55 de grade G1/4-19 HSS BSP Paralel British Standard Pipe Tap hss mașină de Robinete dreapta

Transport gratuit 1 buc BSP HSS robinet de 55 de grade G1/4-19 HSS BSP Paralel British Standard Pipe Tap hss mașină de Robinete dreapta

RON 19.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Descriere Produs :
HSS 6542 mașină de înaltă calitate de la robinet G1/4"-19 BSP standard Pipe Tap
Acest produs a aprobat ISO9002 internaționale de certificare
Dinți : British standard pipe tap BSP
Precizie : clasa H2
Dimensiuni : G1/4" - 19
Conducta Tap
CANTITATE : 1 BUC.
Conducta tap standard :
G ZG Z RC NPT R.. așa mai departe.
G Z ZG este vechiul standard, care este cel mai frecvent utilizate criterii.
RC NPT este un nou standard, atingeți mai multe precizie.
Putem lua standard ca RC=ZG NPT=Z poate egalității de conversie, dacă fără mare cerere.
Z/NPT două tipuri sunt conica robinete.
Aplicație :
potrivit pentru prelucrare fier, oțel, cupru și aluminiu, mori de oțel etc.
Produse Conexe :
Produse :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Către proprietăți

Fir De Direcție:
Chiar
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
L-HSG1/4-19
Material:
Aliaj de oțel
Tip:
apăsați
Numărul de Bucăți:
1 buc
Articol:
BSP ROBINETE
Caietul de sarcini:
G1/4-19
Material:
HSS
Precizie:
H2
BUC:
1 buc

Produse din categorie