.

.

30/40LBS Tradițională mongolă Arc Recurve pentru Dreapta la Stânga cu Mingjiao Mâner de Lemn și Blană Restul de tir cu Arcul, Vânătoare/Shotting

30/40LBS Tradițională mongolă Arc Recurve pentru Dreapta la Stânga cu Mingjiao Mâner de Lemn și Blană Restul de tir cu Arcul, Vânătoare/Shotting

RON 227.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Funcție : pentru mana Stanga Lungime de 30 LBS : despre 128cm Lungime de 40 LBS : despre 138cm Greutate de 30 LBS : aproximativ 750g Greutate de 40 LBS : aproximativ 1000g Material de mâner : Mingjiao din Lemn

Pachetul De Conținut :
1xriser
2xlimbs
1xstring
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Către proprietăți

culoare:
30LBS Dreapta Arc, 40LBS Dreapta Arc, 30LBS Mâna Stângă Arcul, 40LBS Mâna Stângă Arcul
Numărul De Model:
Tradițională Mongolă Arc Recurve
Tip:
Arc
Utilizarea:
Vânătoare
Tip De Arc:
arc recurve
Nume De Brand:
Junxing
Funcția:
pentru mâna dreaptă și mâna stângă
Lungimea de 30LBS :
despre 128cm
Greutate de 30LBS :
despre 750g
Lungimea de 40LBS :
despre 138cm
Greutatea 40LBS :
despre 1000g
Material de mâner:
Mingjiao Din Lemn

Produse din categorie