.

.

1buc Vopsea de Păr Flacon Aplicator 120 ML Perie de Distribuire Sticle Salon de Colorare a Părului Vopsirea Instrument de Styling -30

1buc Vopsea de Păr Flacon Aplicator 120 ML Perie de Distribuire Sticle Salon de Colorare a Părului Vopsirea Instrument de Styling -30

RON 7.00 RON 10.24

Disponibilitate
El producto está disponible


1buc Vopsea de Păr Flacon Aplicator 120 ML Perie de Distribuire Sticle Salon de Colorare a Părului Vopsirea Instrument de Styling
De Brand nou
Material : P lastic
Culoare : R andom
Capacitate : App rox. 120ml
Dimensiune : Aprox. 17 *4,5 cm
Pur și simplu completați vopsea sticla cu pre-amestecat culoarea părului și de a folosi pompa de acțiune mâner pentru a obține vopseaua curge prin cap pieptene.
Acest lucru vă va oferi o distribuție mai uniformă de culoare în cazul în care doriți.
Acest aplicator nu au gauri la "sfat nici de la fiecare perie strand, are în partea de jos de plastic de bază care ține firele 1 gaură .
Aplicație : curățătorie chimică ș e, uscat oală s hampoo sticla, masina de spalat sticla, Dishuihu sticla de sampon,
irigare pieptene de irigare sticla, turnat fierbinte parul uscat de curățare sticla, sticla de umplere.
1 x Vopsea de Păr Sticla cu Aplicator Pensula
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție.
Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată / Vânzător metoda de transport maritim ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema . Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Către proprietăți

Numărul De Model:
B053678
Material:
Plastic
Dimensiune:
120ml
Tip De Element:
Aplicator De Sticla
Dimensiune:
120ml
Material:
Plastic
Tip De Element:
Aplicator De Sticla

Produse din categorie